Speltips Newcastle - Man United

Newcastle tar emot nytända Manchester United på måndagskvällen. Hemmalaget är hopplöst kvar i botten av Premier League och frågan är om man orkar stå emot Man United nu?

Speltips Newcastle - Man United
Ronaldo förbered ett inkast borta mot Norwich.

Tuffa matcher för Newcastle

Hemmalaget har haft det enormt tufft under första delen av säsongen. Man har nu tre raka förluster, visserligen mot de två lagen i toppen (Man City och Liverpool) men även mot Leicester med 4-0.

Tufft läge minst sagt och nu kommer alltså ett hungrigt lag som har vind i seglen på besök. Det blir ännu en tuff match för Newcastle. Man har egentligen ingen spets framåt att tala om och ett försvar med sargad självkänsla och 11(!) insläppta mål de tre senaste matcherna gör det hela inte lättare.

Man United med form

Gästerna har verkligen vänt skutan och visat hur man ska göra för att rädda den usla inledningen på säsongen. Rangnick har gjort det bra, men spelarna har gjort jobbet som ett sammansvetsat kollektiv. Det finns brister i laget, det vet vi som ser matcherna, men det är ändå bra mycket bättre än under Solskjaer.

Försvaret har bara släppt in 4 mål på sina fem senaste matcher vilket är riktigt bra. Visst, man har mött enklare motstånd men 1–1 mot Chelsea för några veckor sen var en bra insats. Så laget är på rätt väg, men kan man nu lägga in den sista växeln som behövs?

Man har nu 27 poäng inför den här matchen och kan teoretiskt gå upp till den femteplats vilket vore skönt för Ronaldo och kollegorna. De tre kommande matcherna efter denna är mot Wolves, Aston Villa och Burnley där man borde kunna ta åtminstone 6 poäng som jag ser det. Det i kombination med den vinst man tar mot Newcastle blir intressant att se vad det leder till.

Mitt speltips Newcastle – Man United

Jag har svårt att se att hemmalaget ska kunna vinna över Manchester United. Jag gillar dock inte det låga oddset på den raka 2:an, jag spelar istället  AH -1,5 på Manchester United hos Betsson.

Spel: AH(-1,5) på Liverpool

Spelbolag: Bethard

Odds: 2,37

Insats: 100kr