Speltips Man United - Wolverhampton

Det är lätt att tro på den målsnål match här på måndagskvällen men jag tycker man missar ett par parametrar som man måste väga in då.

Speltips Man United - Wolverhampton
https://www.pexels.com/sv-se/foto/manniskor-kopp-lampor-natt-3991976/

Tittar vi på antalet mål som lagen tillsammans har gjort framåt så räknar jag ihop det till 43 mål på 36 matcher, vilket är oerhört lågt. Så här är den analysen given. Räknar vi totalt antal mål i matcherna så får vi ihop det till 83 mål. Det ger ett snitt över 36 matcher på ca 2,3 mål/match som lagen spelat.

Manchester United starkare och starkare

Hemmalaget United ser bättre och bättre ut för i stort sett varje match. Det finns en hel del att jobba på för Rangnick men överlag en positiv känsla. Man ligger på en sjundeplats i ligan med bud på både femte och fjärdeplatsen.

Man United radar upp en del 1-1 och uddamålssegrar i sina senaste matcher och det talar ju också för en målsnål tillställning. Men jag tror ändå på att man kommer vilja styra den här matchen och försöka göra ett par mål. Jag har fortfarande inte sett Ronaldo prestera på den nivå jag trodde och önskade när han skrev på i höstas. Kanske gör han två mål ikväll?

Wolverhampton är organiserade

Gästerna gillar jag på så sätt att dem är starka och disciplinerade i sin organisation ute på planen. Man ligger tätt på sina bollförande motståndare och är spelbara när man själv har bollen.

Tittar vi på Wolves resultat så är det inte lika muntert. På sina fem senaste har man bara en vinst. Man har visserligen mött både Liverpool och Man City (förluster med 1-0 i båda matcherna) på de matcherna men jag tycker ändå man borde presterat bättre.

Wolverhamptons matcher brukar vara målsnåla och det är mycket tack vare lagets disciplin som det beror på. På de 10 senaste matcherna har det bara blivit fler än 3 mål i en enda match (Everton, vinst med 2-1), vilket säger en hel del.

Mitt speltips Man United - Wolves

Men jag tror ändå att alla spelexperter får fel när man säger max 2,5 mål i den här matchen så jag sticker ut hakan rejält. Jag tycker att Ronaldo behöver upp ett steg till på sin formkurva och något som retar honom är organiserade lag. Det gör att jag tror att han blixtrar till i den här matchen.

Jag spelar fler än 2,5 mål hos Comeon