Sillykollen 11 januari

Vi kollar igenom det senaste som rör Silly Season och januarifönstret. Vilka klara övergångar är det? Vilka rykten finns? Vilka svenska spelare är heta just nu?

Sillykollen 11 januari
Rykten och övergängar i Sillye-Season 11 januari 2022

Dagens Silly-Season nyheter - 11/1 - 2022

Här samlar vi det som vi (och andra) har plockat upp så här långt under dagen när det gäller kalra övergångar och rykten under januarifönstret i Europa - aka Silly-Season.

Milan på jakt efter Nathan Ake?

Milan letar mittback(ar) och enligt The Sun så kan Nathan Ake, Manchester City, vara aktuell för en flytt till den italienska klubben. Ake är inte en av Guardiolas favoriter vilket talar för en eventuell flytt till Zlatans lag.

Cajuste klar för Reims

Den lovande Svenska mittfältaren Cajuste, är klar för en övergång från danska Midtjylland till franska Reims. Affären ska enligt uppgifter vara värd runt 100 miljoner kronor - bra peng på svensken kan jag tycka. 

Kulusevskis framtid i Juventus osäker

Just nu pågår det cupspel på alla håll och kanter i Europa, så även i Italien. Men efter onsdagens supermatch i Italien så ska man göra klart hur man ser och vill ha det med Dejan Kulusevski. Jag tror att en flytt är det bästa för Dejan och hans framtid. Chiesa blev emellertid skadad i helgen och det kan stoppa en eventuell flytt för svensken. här kan du läsa mer om Kulusevski och hans framtid i Juventus.

Dos Santos till Barcelona

Xavi sägs vara mycket intresserad av att plocka in dos Santos till laget från Kina. Han skulle i så fall bli en ersättare för Coutinho. 30-åringen har bland annat ett förflutet i Chelsea.