Rykte: Miralem Pjanic lämnar Barcelona (?)

Pjanic ska ha fått ett anbud på att lämna Barcelona från Al Sharjah, Förenade Arabemiraten. Pjanic som inte gjort en enda poäng, är sugen på att lämna.

Rykte: Miralem Pjanic  lämnar Barcelona (?)
https://www.pexels.com/photo/person-in-red-and-blue-top-raising-left-hand-54308/

Klubben från Förenade Arabemiraten, Al Sharjah, kan nu göra sin andra värvning denna säsong från La Liga. Man är, enligt säkra uppgifter från Fabrizio Romano, ute efter Miralem Pjanic, och han är även väldigt sugen på att lämna den katalanska storklubben. 

Budet ska ha kommit till honom redan och uppgifterna gör gällande att det är ett kontrakt på tre år vilket skickar signalerna om att han kan få en viktig roll i laget och speltid.

Pjanic var utlånad till Turkiska Besiktas under förra säsongen och är säkert lite trött på att inte få speltid i FC Barcelona.

Här kan du läsa mer om Pjanic flytt från Barcelona.

 

Fotbollsnörd, innehar presskort och älskar det skrivna ordet. Jag vill gärna kombinera alla tre och det gör jag här. Tack för att du läser/Magnus

Hej! Vi använder Cookies för att göra din upplevelse av vår site lite bättre för just dig. Genom att fortsätta använda siten så godkänner du även dessa cookies. Läs vår integritetspolicy här